Zoekt u een betrouwbare en gedegen serviceprovider voor het beheren van uw relaties en ondersteunen van uw administratieve verzekeringsproducten?

 

Wilt u als assurantieadviseur alle commerciële kansen benutten?
Dan is CDS Diensten de oplossing voor uw kantoor. Wij nemen veel van uw administratieve werkzaamheden uit handen, waardoor uw aandacht weer volledig ligt bij het bedienen van uw klanten. Zo creëert u ruimte voor uw commerciële activiteiten.

Bij DAK draait het om u. Wij helpen u om de toegevoegde waarde van uw advieskantoor dagelijks in de praktijk te brengen. Door u te attenderen op nieuwe ontwikkelingen, door met nieuwe producten of diensten te komen of deze te vernieuwen. Hier vindt u alle onderwerpen die u en ons bezig houden. Samen ondernemen. Dat is DAK.

Uw klanten efficiënter en effectiever bedienen met schadeverzekeringen?

Profiteer van onze volmacht van tien verzekeraars, schadebehandeling, premie-incasso, A t/m Z Pakket Privé, maak een uitgebreide online vergelijking en sluit de verzekeringen en/of serviceabonnement gelijk online af.

 

  • u kunt onder uw eigen naam op uw eigen ASSU Website online verzekeringen sluiten  
  • u heeft online inzage in alle verzekeringsprocessen en e-mailverkeer met verzekerden
  • u kunt als klant inloggen met dezelfde mogelijkheden als de verzekerden
  • u kunt in de dagelijkse gang van zaken terugvallen op persoonlijk contact met de afdeling commercie, acceptatie en schadebehandeling

Melching is een van de weinige service providers die alles kan bieden. Overname van de binnendienstactiviteiten, van telefoon, correspondentie en schadebehandeling tot financiën – geheel of gedeeltelijk – alles kan.

In het verleden hebben wij onze les geleerd aan de productenkant. Wij kwamen er achter dat je niet op álle verzekeringsonderdelen even goed kunt zijn. Ook voor ons was het noodzakelijk om keuzes te maken. De keuze voor schadeverzekeringen voor de particuliere en zakelijke klant was daarmee snel gemaakt. Dát is waar wij goed in zijn.

De tijden veranderen en waar wij sterk in geloven is samenwerking. Vandaar dat wij op verschillende gebieden het beste jongetje van de klas hebben gevraagd om met ons samen te werken. Zo hebben wij nu samenwerkingspartners op het gebied van Inkomen, Pensioen, Hypotheken, Zorg, Consumptief Krediet, CRM en marketing. Allemaal partners die net als wij voor het hoogste willen gaan: tevreden klanten.

Als serviceprovider en volmachtbedrijf willen wij ons in de markt onderscheiden door financiële dienstverleners de beste weboffice, backoffice en midoffice diensten, financiële producten en persoonlijke service te bieden die zij nodig hebben om zich volledig op hun kerntaak (adviseren) te kunnen richten.

Wij zijn ervan overtuigd dat het intermediaire kanaal een onmisbare schakel is in de professionele en verantwoorde distributie van financiële producten en diensten en dat ook in de toekomst zal zijn.

 

Aangesloten tussenpersonen krijgen standaard toegang tot alle producten en diensten van SAA, zoals SAA Extranet. Wij kunnen echter ook de gehele back-, mid- of frontoffice voor u verzorgen.

Als tussenpersoon wilt u natuurlijk zoveel mogelijk met de commerciële kant van uw vak bezig zijn. Zodat u uw kostbare tijd maximaal kunt benutten voor de advisering van de klant.

 

VCN is sinds 1993 actief als serviceprovider om de positie van u als intermediair te versterken. Wij geloven in de kracht van persoonlijk advies. Omdat wij u volledig ontzorgen kunt u zich richten op het adviseren van klanten. Ruim 850 intermediairs waarderen onze manier van werken; ondernemend, persoonlijk en oplossingsgericht.

Wij waarborgen de onafhankelijkheid van het intermediair door toegang te bieden tot de producten en diensten van alle gerenommeerde banken en verzekeraars.

 

VKG staat voor Van Kampen Groep. Al ruim 65 jaar verzorgt VKG de administratie voor meer dan de helft van alle adviseurs in Nederland. Als financieel dienstverlener, of full serviceprovider, ondersteunen wij zowel de adviseur als verzekeraars bij het succesvol ondernemen.

Voor u vinden wij goede service en hoge kwaliteit van onze dienstverlening van groot belang. Daarom hebben wij ons toegelegd op het aanbieden van een totaalservice voor adviseurs. We nemen vrijwel de volledige administratie uit handen. Hierdoor bespaart u aanzienlijk op tijd en kosten.

De assurantiemarkt verandert in hoog tempo. Voogd & Voogd biedt u de zekerheid van een succesvol totaalconcept om uw concurrentiepositie te versterken. Kies daarom nu voor samenwerking en u kunt voortvarend aan de slag!

Met volmachten van vrijwel alle grote verzekeraars, een keur aan eigen labels en innovatieve backoffice-diensten nemen wij u veel werk uit handen. Plus premieberekenings- en afsluitapplicaties die als beste in de markt worden beoordeeld.

 

Wij zien het als onze missie om u als financieel adviseur te ondersteunen met slimme oplossingen, zodat u tijd heeft om er voor uw klanten te zijn. We helpen u bij het:

• invoeren en uitrollen van nieuwe verdienmodellen;
• terugdringen en variabel maken van kosten;
• aanbrengen van klantfocus;
• borgen van kwaliteit in uw organisatie en het benutten van de mogelijkheden die dit biedt;
• verhogen van rendement van uw organisatie en meer...

Wij zijn een onafhankelijk Financieel Service Center voor het mid- en backoffice proces, uitsluitend gericht op consumptief krediet en financial lease.

Wij verzorgen voor het intermediair de volledige administratieve en operationele afhandeling en begeleiding van het gehele kredietaanvraagproces.

Met de focus op dit specialisme zijn wij de enige in Nederland en dus UNIEK.

Onze drijfveer is de beste en grootste distributiepartner te zijn op het gebied van hypotheken. Op die wijze leveren we enerzijds de beste service en meest verfijnde vakkennis aan onze aangesloten adviseurs en anderzijds een flink marktaandeel en kwaliteit aan de hypotheekverstrekkers in ons assortiment. 

Zonder omwegen, goedkoop een hypotheekofferte? Dat is waar het om draait binnen de Hypothekelaar. Makkelijk, helder en duidelijk.

U maakt advies gewoon met uw eigen berekeningssoftware, mailt dit naar ons toe en wij vragen de offerte voor u aan bij de desbetreffende geldverstrekker. Voor een offerte vragen wij een vast laag tarief van slechts €275,-.

Zonder gedoe, geen verplichtingen voor aanvullende diensten of producten zoals taxatie of notaris en verbonden productie eisen. Ook geen “preferred” of geselecteerde aanbieders, u bepaalt. De Hypothekelaar!

 

De Financiële Makelaar is actief als serviceprovider en gespecialiseerd in de bemiddeling van hypotheken. Wij bieden onze diensten aan via onafhankelijk financieel adviseurs. De Financiële Makelaar geeft geen advies.

Meer dan 900 intermediairs krijgen via ons toegang tot nagenoeg alle aanbieders in de markt.
Daarnaast ondersteunen wij onafhankelijke adviseurs in hun dagelijkse adviespraktijk.

 

LNI is een kwalitatief hoogstaande dienstverlener voor het intermediair. Als lid van LNI krijgt u toegang tot een breed aanbod geldverstrekkers en verzekeraars.

 

De Krediet Makelaar is dé essentiële schakel tussen je bedrijf en alle kredietverstrekkers in Nederland. Je kunt bij ons terecht voor alle vormen van kortgeld financieringen, zoals consumptief krediet, zakelijke financieringen en lease.

Bekijk hier al onze samenwerkingsmodellen.

 

NLG is een samenwerkingsverband van financieel dienstverleners. De aangesloten kantoren zijn in zowel de particuliere als in de zakelijke markt werkzaam op het gebied van verzekeringen en hypotheken. Daarnaast treden zij op als gevolmachtigd agent van verzekeringsmaatschappijen.