Hypotheek - franchiseorganisaties

Ga hier naar de website

 

Finzie is dé formule voor ondernemende adviseurs die gaan voor langetermijnrelaties met hun klanten.

Onze formule werkt voor jou én je klanten

Wil je meer weten over onze unieke formule?

Ga hier naar de website

Ook onderdeel worden van de meest professionele hypothecaire dienstverlener van Nederland?

Freek is een coöperatie zonder winstoogmerk. Daarom zijn de kosten voor onze leden veel lager. We hebben niet de intentie om veel leden te werven, maar willen graag samenwerken met de meest professionele kantoren van Nederland, zoals die van jouw. Meld jij je aan?

Ga hier naar de website

 

Franchisenemer worden?

Je runt je eigen zaak, maar wel met ondersteuning van de Centrale Organisatie van Huis & Hypotheek. En dat geeft je de tijd om je volledig op datgene te richten waar jij goed in bent: kwalitatief hoogwaardig financieel advies geven.

Meer omzet, minder kosten

Nieuw: de Huis & Hypotheek Quickscan. Hiermee maken we inzichtelijk hoe jij als ondernemer je winstgevendheid kunt verhogen. In de scan wordt je huidige bedrijfssituatie vergeleken met de situatie waarin je als deelnemer van onze formule de Seef-dienstverlening en Huis & Hypotheek Services zou uitrollen. Kijk voor meer informatie op www.succes-formule.nl.

Ga hier naar de website

MEER AANDACHT VOOR FINANCIEEL ADVIESWERK? KOM BIJ HUISMERK.

De HUISMERK-formule voorziet financieel adviseurs van een breed scala aan diensten. Met jouw lidmaatschap profiteer je onder meer van een uitgebreid productassortiment, het Compliance Programma en de mogelijkheid om je bemiddelingsproces door ons te laten verzorgen.

Wij helpen je om zo makkelijk en prettig mogelijk te adviseren. Want daar ligt jouw hart. Wij houden ervan om de dienstverlening daaromheen te verzorgen. Door jouw klant snel naar de notaris te begeleiden of door ons vast te bijten in complexe dossiers. Net waar je behoefte aan hebt.

 

Meer info volgt

Ga hier naar de website

 

Voor franchisenemers

Het franchiselabel Hypokeur maakt het voor u als ondernemer mogelijk om te profiteren van alle voordelen van een franchiseformule, met behoud van uw eigen identiteit en lokale kracht. Zo kunt u de hoogste kwaliteit van advies bieden, tegen een scherpe prijs.

Via Hypokeur kunt u met name gebruik maken van een breed assortiment met alle relevante geldverstrekkers en hypotheken met de beste voorwaarden. Bovendien wordt u ontzorgt door effectief procesmanagement en compliance vanuit een centrale organisatie. Dit alles onder het franchiselabel Hypokeur, dat betrouwbaar, onderscheidend en herkenbaar is voor de consument.

Kijk voor meer informatie op www.ikwilvooroplopen.nl/hypokeur.

 

 

Wil jij HypotheekCompany deelnemer worden?

HypotheekCompany is een landelijk samenwerkingsverband van onafhankelijke tussenpersonen. Wil jij profiteren van gezamenlijke marketing, kennis van ons Learning Center en uitwisseling van vakkennis, maar niet in het keurslijf van harde franchise worden gedwongen?

Ga hier naar de website

 

Franchisenemer worden?

Investeren in kwaliteit

Iedereen kan terecht bij een vestiging van De Hypotheekshop voor een duidelijk verhaal over hypotheken, pensioenen en verzekeringen.

Sinds 1991 heeft het merk 'De Hypotheekshop' zich sterk ontwikkeld en inmiddels lopen Hypotheekshop-adviseurs voorop als het gaat om het realiseren van financiële woonrust. Dankzij een totaalassortiment aan hypotheken, schadeverzekeringen en de APK, een serviceabonnement tegen betaling, kunnen zij klanten optimaal ontzorgen. Niet alleen op de korte, maar vooral ook op de lange termijn.

Van ondernemers, voor ondernemers

De Hypotheekshop Centrale Organisatie is een flexibele, ambitieuze en innovatieve franchisegever. Wij stellen ons ten doel om voortdurend voor de marktontwikkelingen uit te lopen, zodat we ons kunnen onderscheiden in de markt en de klant toegevoegde waarde kunnen bieden.

 • Wil je deel uitmaken van een sterk landelijk netwerk van professionele hypotheekadviseurs?
 • Vind jij het voorop stellen van het klantbelang vanzelfsprekend?
 • Sta jij open voor samenwerking en ontwikkelingen?
 • Wil jij jouw klanten écht toegevoegde waarde kunnen bieden?
 • Zoek je een manier om te investeren in de kwaliteit en continuïteit van jouw organisatie?
 • Of sta je open voor nieuwe uitdagingen en denk je na een eigen organisatie te gaan beginnen?

Neem dan contact met ons op via info@hypotheekshop.nl of ga naar www.ikwilvooroplopen.nl

Ga hier naar de website

 

Franchisenemer worden

Ben je op dit moment financieel adviseur bij een bank of een tussenpersoon? En ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Of heb je een eigen advieskantoor en wil je graag groeien? Dan is het starten van een Hypotheek Visie vestiging misschien wel de uitkomst voor jou!

Pensioen - Franchiseorganisaties

Waarom kiest u voor een regionaal pensioendeskkantoor ?!

 1. Een volledig onafhankelijk pensioenadvies
 2. Scherpe adviestarieven, uitsluitend op fee-basis
 3. Pensioenkennis op het hoogste niveau
 4. Regelmatig vaktechnisch overleg en jaarlijkse interne pensioenaudits
 5. Centrale fiscale, juridische en actuariële ondersteuning
 6. Samenwerking met accountantsorganisaties en intermediairs
 7. Uitstekende mogelijkheden voor pensioenbeheer en communicatie


De grootste pensioen(desk)organisatie van Nederland ! 

Franchise

 

Credion is het eerste landelijke, onafhankelijke samenwerkingsverband - in franchiseverband - dat zich met advisering in bedrijfsfinancieringen richt op ondernemingen in het MKB. Inmiddels uitgegroeid tot een autoriteit op dit gebied in Nederland. Assurantietussenpersonen actief op de zakelijke adviesmarkt kunnen deelnemer worden.

 

 

De Verzekeringsadviseur heeft een landelijk dekkende netwerk van kantoren die aangesloten zijn bij "De Hypotheekadviseur", hierdoor is persoonlijk advies op maat altijd mogelijk bij u in de buurt. De Verzekeringsadviseur Nederland maakt exclusief gebruik van volmacht bedrijf "De Hollandsche Verzekeringsmaatschappij".

De franchise formule Financieel Zeker verrijkt zelfstandige advieskantoren met kennis, ontzorgt hen met een deskundige en professioneel service-center, die veel werk uit handen neemt. Zoals binnendienst werkzaamheden en 1e lijnszorg bij schades en mutaties.

Financieel Zeker verleent de adviseurs toegang tot een breed portfolio van financiële producten. Daarbij heeft de adviseur / ondernemer alle vrijheid om zich onder eigen naam en identiteit te presenteren richting klanten waarmee deze zich kan profileren als deskundige ‘local-hero’.

 

Lid worden

Betrokken, flexibel, doortastend, open en weinig overhead. Zo kenmerkt de coöperatie Finenzo zich. Want terwijl er van tussenpersonen maximale transparantie wordt verwacht naar klanten toe, is dit lang niet bij alle franchiseorganisaties het geval. Finenzo is anders. We zijn een coöperatie.

Binnen de organisatie hebben de leden het voor het zeggen en is de overhead tot een minimum beperkt. Daardoor kunnen we snel schakelen, heeft u maximale zeggenschap en worden de kosten beperkt.

 

GeldXpert is een landelijk opererende franchiseorganisatie, die zich richt op het professionaliseren en verzelfstandigen van de hypotheekadvies-activiteiten van o.a. makelaarsorganisaties. 

 

Jij doet waar je goed in bent, wij doen de rest

Van Bruggen Adviesgroep staat voor jou klaar met de benodigde ondersteuning leads, tools, toegang tot de markt en….nog veel meer.
Wij bieden jou de mogelijkheid om dat te doen waar jouw hart ligt, adviseren!